tisdag 30 september 2014

Bokmässan i Gbg.

Bokmässan i Göteborg. Jag har avklarat min första sådana. Torsdagen 25 september var dagen då jag smög runt, kikade, pillade, spanade, skrattade och köpte en del saker på Bokmässan. Böcker. 
Det var kul och givande på många sett. Nytt och spännande! Nästa år ska jag vara modigare, våga prata med människor jag inspireras av, samt undvika att bli megaförkyld. 

Mellan diverse snor-snytningar och attack- hostningar på bussresan hemåt lyckades den gamla pennan klämma ut en bild. Denna. Dock är detta bara ett utsnitt. Hela bilden dyker möjligtvis upp under veckan. Kanske på torsdag. Beror på om jag blir friskare.

Idag ska jag bara bara vara. Vila. Vara still och dricka mycket vatten! Lyssna på Arkiv Samtal. Det är tur att andra kan prata när jag själv bara hostar. Svävar runt i ett svammel av snytpapper och svettningar. 

Det är inte kul nu, med "förkyldheten", men Bokmässan och Göteborg levererade!

Tack!
Ett litet utsnitt från en bild jag tecknade på bussen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar