måndag 17 november 2014

Hösten viner utan att vinna

Det blir bara kallare och kallare och det är få ljusa timmar nu för tiden. Löven på träden har nästan blåst bort hela bunten. Hösten viner i öronen. Men vinner det gör den inte, hösten, för jag har plockat fram både reflexer och tjocka vantar! 

Efter att vi lämnat in strippserierna i tisdags fick jag ett ryck, var tvungen att teckna en bild uppbyggd av enbart skrafferingar. Under strippserie-perioden höll jag mig till linjer och att färglägga via datorn. Så mitt hjärta bankade några extra slag när jag fick skraffera loss!


Sedan tyckte jag att det hela blev så fint att jag har låtit mig själv beställa dessa i A5-format! Att hänga i ram, skicka som vykort eller varför inte använda som bokmärke i någon stor bok! Det ska bli spännande att se hur det blir! 
Om du känner att "wow en sån skulle jag vilja ha!" eller " åh en sån hade ju varit prefekt julklapp till storsyrran och grannen!" så har jag tryckt upp några extra till försäljning! Bara att höra av sig! 

Hejhopp! 

/Hanna G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar