fredag 5 december 2014

Tecknat mörker

Tiden går lite för fort, utan att vara stressig. Det är inte många veckor och dagar kvar av min första termin på Serieskolan. Det är synd, för det är så roligt här. För mig hade en termin gärna fått vara ca tre terminer lång. Det hade känts mer lagom. 

Denna termin ska avslutas med serier på temat Blodisande skräck, vilket jag tycker är superspännande! Jag har aldrig riktigt använt mig av det temat tidigare.

Jag är både fascinerad och rädd, en skräckblandad förtjusning virvlar runt mina anklar och gör att gåshuden växer på armarna medan jag tecknar med inspiration från mina mardrömmar...

...riktigt obehagligt.

Medan du väntar på min hemska Skräckserie, kan du mjukstarta med att ta en titt på denna lilla nattserie där jag testat olika tekniker! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar