tisdag 9 juni 2015

Serieskolans slututställning 2015

Vilket år det har varit på Serieskolan. Underbart. Med en hektisk och händelserik vårtermin var det svårt att hålla uppe uppdateringarna på denna sida. Men jag ska nu försöka sammanfatta en del och uppdatera efterhand. Jag börjar med Serieskolans Slututställning!

Året på Serieskolan avslutades med en så kallad slututställning där varje elev själv fick pyssla ihop sin egna lilla del av utställningen. Det ingick att likt ett teteris-spel gömma undan alla skrivbord och stolar i tvåornas rum för att vi skulle få så stora ytor som möjligt.

Jag valde att ställa ut min serie Innan Åtta, en textlös serie som handlar om min fantasifulla väg till skolan när jag var liten. Ett under att jag aldrig kom försent! För att förstärka känslan av serien tecknade jag en träbakgrund som jag monterade seriesidorna på (motsvarar mönstret på bordet i serien). Jag tecknade också en stor a-brunn (en detalj som spelar stor roll i själva serien). Utöver dess två saker så tecknade jag om de klädda korten i en kortlek till apor (spelkort har också en stor del i serien). Det hela blev väldigt lyckat!                           Sydsvenskan var hos oss och kollade läget och jag fick vara med i tidningen! 
Se länken nedan:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar