torsdag 27 augusti 2015

Hei Helsinki!

En kort vecka i skolan men hektisk nog. Fansinverkstad hela tisdagen och det resulterade i ett tjockt och härligt fansin på hela 32 sidor! Ett flippfansin, där jag har fyllt ena halvan av fansinet och när du flippar runt så har min vän Ane fyllt andra halvan! Ett musikfansin med en utsida tryckt på neonpapper som lyser dig starkt i ögonen!
Känns inte som om jag har suttit ner på flera dagar och när jag blundar flimrar det likt att stirra på neonpapper innanför ögonlocken. Det är ju inte konstigt att jag är trött. Mycket hit och dit. Och nu bär det av mot Finland och Helsingfors med fansin, vykort och affischer i en plastkasse! (Kom och köp!)
Det blir spännande! 
På återseende och kiva viikonloppu!

"MIXTAPE". Snygga ryggar!
Välbehövd vila efter flera dagars neonflimmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar