fredag 18 september 2015

Förberedelser utan snörvel tack!

Den här veckan har jag förberett mig inför nästa vecka kan man säga. Nästa vecka går bokmässan i Göteborg av stapeln och jag ska dit!
Jag har samlat ihop redan färdigt material och ofärdigt material, lagt det i olika högar och försökt att strukturera upp. Jag har tecknat klart det ofärdiga grejerna, tecknat nytt och lagt till (nytt Trippeltuttefansin på gång!). Sedan har jag haft en del smågnabb med scannrarna som liksom inte ville vara sådär samarbetsvilliga som jag hade föredragit om de var! Det är mycket att göra, som vanligt!

Att jobba på som en tok hela veckan bidrog kanske till att jag blev förkyld nu, kanske är det kroppens sätt att säga att jag ska ta det lite lugnt, kanske är det bara höst... Svårt att veta!

Mitt tips är: Håll er friska och tvätta händerna (det är jättetråkigt att vara sjuk!)

Att sitta på en strand hela natten utan att frysa det minsta. En av veckans bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar