onsdag 14 oktober 2015

Färg i höstmörkret.

Ett hav av tulpaner och ett av alla färgtest.

Ok. Här kommer två bilder i färg, mest för att liva upp hemsidan i höstmörkret. Nu under hösten har jag experimenterat mycket med färg, främst akvarell. Jag har testat olika papper, vilka papper funkar att skriva ut på för att sedan färglägga för hand, hur gör jag för att hålla akvarellpappret så plant som möjligt, typ sådana frågor har jag försökt att hitta svar på! Experimenterat! 
Håll till godo och blås inte bort i höstvinden!

Här nedan är ett utsnitt från en större bild, där jag främst undersökte om stålstiftet fungerade bra mot det släta akvarellpappret, samt hur bläcket reagerade när jag en stund senare la hela pappret i blöt! 

"Men kom igen då! Vattenpölarna ligger åt det här hållet!"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar