torsdag 5 maj 2016

Pysselverkstad inför Sis2016

Den senaste tiden, främst nästan alla dygnets timmar de två senaste dagarna, har jag förberett mig inför Stockholms internationella Seriefestival som äger rum på kulturhuset nu under helgen. Jag har tryckt upp en ny upplaga av fansinet Innan Åtta och dessutom har jag tillverkat klistermärken! Jag är väldig peppad och hoppas att helgen bli finfin!
Vart hittas mina grejer på den där jättestora seriefestivalen då rå?
Jo, på Seriekollektivet Trippeltuttes bord!!!
Välkomna!

Här kommer ett gäng färglada foton från min kreativa lilla oas:

Försöker att klippa ut runda klistermärken, ganska runda blir de i alla fall..!


Trixa, fixa, skriva ut, vika, vila, lägga ihop, häfta, höfta, skära till, stansa hörn och lite till!
Tryckt upp ett gäng av denna ordlösa goding! 


Vad jag ska ha med mig till Stockholm:
Affischer, vykort, klistermärke & fansin (Innan Åtta, Otid, Alla Minuter, Aldrig #1)


Jag är även med i Seriekollektivets Trippeltuttes alla fansin! <3
Kom och köp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar