fredag 9 september 2016

De är här!!! Spöksystrar!

Glad min mellan glädjetårarna!
Nu är hösten här och även de två första böckerna om Spöksystrar! Det känns bra. Otroligt bra. I tisdags, precis då jag tänkt att "nä men det där paketet kommer kanske i morgon istället...?" och så "PANG" damp det ner något tungt i brevlådan, två helt nya böcker!
Och ja, inte vilka böcker som helst, utan de två böcker som jag jobbat så hårt med under våren. Spöksystrar. Både del ett och del två. De första böcker som jag har illustrerat! Det känns helt galet att se dem, hålla i dem, lukta i dem och ja att de nu finns på riktigt liksom!
Jag klappar på den matta ytan så fort jag får chansen och jag har ätit frukost med dem varje dag sedan de kom. De är i ett trevligt, lite mindre, format och titeln glittrar ikapp med mina känslor för böckerna. Jag hoppas att många kommer att tycka om dem! <3

3 kommentarer:

 1. Mor och 6årig dotter4 januari 2017 20:14

  Vi lånade dem idag och har redan läst ut första. Ska börja på andra nu. Vi kan inte bärga oss i för trean!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på er båda! Vad roligt att höra att ni gillade första! När jag skriver det här, har ni kanske läst ut andra också, jag hoppas att ni gillade även den! God fortsättning!

   Radera
 2. https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjZz4upstHUAhVLIJoKHaHlCqI4ChAWCDcwAw&url=https%3A%2F%2Fwww.solentro.se%2Fpublish%2Fsinderella-cecilia%2Fsp%25C3%25B6kflickan-sagan-om-maria-och-viktoria&usg=AFQjCNH0jhghgrS4LFAtudtijsvK6aGcXw Kanske ni gillar min bok "Spökflickan-Sagan om Maria och Viktoria"?

  SvaraRadera