torsdag 10 november 2016

Jobbar på!

Ibland hinner jag ändå se att det glimmar. För det gör det. Frosten på staden som fortfarande inte har träffats av solens strålar. För ja, plötsligt blev det kallt, vinter med en gång! Marken är frusen och det är då jag helst går till ateljén, glider på isfläckarna och sedan sitter jag där vid ritbordet och jobbar på!
Jag jobbar mycket nu och därav är det långt emellan uppdateringarna här. Men det får gå. För ibland är det bara så. Det är i ateljén, där bland papper med skisser och pennor och lutande ritbord och så, det är där det är meningen att det ska hända saker just nu.

Vad är det jag jobbar med nu då? Nu är det Spöksystrar- Ett spöke sover över (del 3), som jag jobbar flitigast med. Så ofta jag hinner. Ibland hinner jag även att slänga iväg någon dagboksanteckning på instagram och ibland hinner jag inte ens det. 

För den nyfikne: 
Här går det att få en tjuvkik på omslaget till bok tre: Ett spöke sover över
(För den smarte: Det går att bevaka boken )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar