onsdag 25 januari 2017

Jag ska börja skolan

I vår släpper En bok för alla antologin Jag ska börja skolan. Läs mer om boken Här!

Utöver att jag har ritat omslaget till antologin så har jag även fått uppdraget att illustrera en nyskriven text av Kerstin Lundberg Hahn, som ska vara med i boken. Rädda Zorro heter berättelsen och den var verkligen rolig att jobba med! Utöver ett spännande manus, som är lite av en deckare i skolmiljö, så var det färgbilder som efterfrågades, vilket jag tyckte var väldigt roligt då jag under 2016 tecknade väldigt lite i färg. Superkul! Längtar tills boken finns på riktigt!

Framsidan till Jag ska börja skolan.
Utsnitt ur en illustration från Rädda Zorro.
Mira och Dante ska ta sig in i skolans personalrum. Ojoj vad spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar