tisdag 23 maj 2017

Ett spöke sover över och nu är det vår!

 Jodå det händer grejer, hela tiden, men tyvärr inte så frekvent här på sidan. Jag vill uppdatera om att antologin Jag ska börja skolan (En bok för alla) och Spöksystrar del 3 (rabén&sjögren) sedan några veckor tillbaka finns i både bokhandeln och på nätet. Om biblioteken fått in dem har jag ingen vetskap om än, men de borde dem ha!  

Jag har gjort mitt sista till Spöksystrar del fyra, och jag längtar redan efter att få hålla den i min hand. Den nyfikne kan kolla in framsidan HÄR och bevaka.

Våren tuffar på och den verkar snart ha övergått helt till sommar. Måsarna skränar och de oberäkneliga aprilvädret verkar ha lämnat in för i år. Då kan det ju passa bra med en bok i skuggan, eller solen. Efter eget behag. Att läsa de första delarna i serien Spöksystrar, för att sedan läsa del tre. Eller att läsa del tre först! Direkt! Att bläddra och välj egna guldklimpar ur antologin! Jag önskar att alla (även jag själv) hade tid med lite trevlig läsning. Glad vår! /Hanna

Spöksystrar - Ett spöke sover över

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar